AKNN

Ruimte in administratie

Zorgaanbieders met eigen praktijk.

We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de administratie voor o.a. GZ-psychologen en speltherapeuten. Vanaf de start van de transitie, waarin de GZ-psycholoog zelf kon declareren tot de latere verwerking door een hoofdaannemer voor de onderaannemer. 
Naast de opdracht van het RIGG verzorgen we ook de administratieve afhandeling buiten de provincie Groningen, daarnaast landelijke verantwoording halfjaarlijks gegevens leveren we aan bij het CBS/ CiBG. 

We leveren een aantal serviceniveaus. Zo hebben we naast 'goede zorg' leveren wij ook 'betere zorg' en 'uitstekende zorg'. U kan een keus maken wat voor u hebt beste werkt. Goede zorg is het basispakket waarin we standaard administratie leveren voor u.
Wilt u meer service bijvoorbeeld als u buiten de provincie Groningen jongeren in behandeling hebben, dan is het pakket ' betere zorg' misschien aantrekkelijk voor u.
In het pakket ' uitstekende zorg' verzorgen wij uw algehele administratie zowel voor de jeugd als volwassenen. 

Let op. Naast de standaard administratie leveren we ook extra service middels het leveren van: 

De 301-Express:

We zorgen ervoor dat de 301's zo snel mogelijk binnenkomen. Dit is belangrijk omdat zonder de 301 er geen 303D mogelijk is. Dus geen 301 dan ook geen betaling. Een belangrijke service dus die u ontzorgt.

Regievoering en 24/7:

In samenwerking met GW-ers, orthopedagogen (generalist), SPV-ers leveren we aan onze klanten de mogelijkheid tot regievoering.  Zo kan de open-house aanbesteding van de RIGG nog beter tot zijn recht komen in samenwerking met de zorgaanbieders.

Verder kunnen we de 24/7 module in samenwerking met zorgaanbieders die klant bij AKNN zijn. Dit geldt voor crisis en begeleid wonen.

ECD/EPD:

Bij AKNN is het mogelijk tegen scherpe tarieven een goed werkend ECD/EPD af te nemen. Dit doen we met gecertificeerde partners

Uw werkomgeving volledig in de cloud:

Als zorgaanbieder wilt u zo min mogelijk last hebben van systemen, certificaten, installaties, en andere ongemakken als computercrashes etc. AKNN levert een volledig veilige omgeving aan die in de internet-browser werkt aan u zodat u volledig ontzorgd aan het werk kan waar u ook bent.