AKNN

Ruimte in administratie

Dienstverlening voor organisaties.

Specifieke wet- en regelgeving bepaalt voor een groot deel de inrichtingsvereisten van uw zorgadministratie.

Dat maakt de zorg complexer dan reguliere trajecten.
Het juist inrichten van de cliëntenadministratie is cruciaal voor uw organisatie. Het is het verzamelpunt van alle relevante gegevens en informatie rondom een cliënt. Denk hierbij aan berichtenverkeer, Vecozo, DBC, stamgegevens, contractbeheer, zorgproducten, rapportages, zorgplannen, etc.

AKNN verzorgt uw volledige zorgadministratie. Wij beheren uw berichtenverkeer, declaraties en indicaties. 

Wij denken pro-actief mee in het speelveld Jeugdzorg en WMO in Noord-Nederland, waarbij wij zorgaanbieders ondersteunen. In de vorm van marktconsultatie aan tafel zitten met diverse gemeenten en in Groningen bij het RIGG, waar wij meepraten over administratieve verbeter- processen.  

Let op. Naast de standaard administratie leveren we ook extra service middels het leveren van: 

De 301-Express:

We zorgen ervoor dat de 301's zo snel mogelijk binnenkomen. Dit is belangrijk omdat zonder de 301 er geen 303D mogelijk is. Dus geen 301 dan ook geen betaling. Een belangrijke service dus die u ontzorgt.

Regievoering en 24/7:

In samenwerking met GW-ers, orthopedagogen (generalist), SPV-ers leveren we aan onze klanten de mogelijkheid tot regievoering.  Zo kan de open-house aanbesteding van de RIGG nog beter tot zijn recht komen in samenwerking met de zorgaanbieders.

Verder kunnen we de 24/7 module in samenwerking met zorgaanbieders die klant bij AKNN zijn. Dit geldt voor crisis en begeleid wonen.

ECD/EPD:

Bij AKNN is het mogelijk tegen scherpe tarieven een goed werkend ECD/EPD af te nemen. Dit doen we met gecertificeerde partners

Uw werkomgeving volledig in de cloud:

Als zorgaanbieder wilt u zo min mogelijk last hebben van systemen, certificaten, installaties, en andere ongemakken als computercrashes etc. AKNN levert een volledig veilige omgeving aan die in de internet-browser werkt aan u zodat u volledig ontzorgd aan het werk kan waar u ook bent.